Heerlijk fruit

Aardbeien:

In het begin van de lente, starten we met de verkoop van de heerlijk belgische aardbeien. We werken met uitzonderlijk smaakvolle rassen, die niet in de supermarkt te verkrijgen zijn

Kersen

Kersen zijn er maar even  en daar proberen we van te genieten. Zolang ze er zijn.  We proberen ook weer te gaan voor de authentieke rassen, die zoet zijn en vol van smaak.

Den Akker
Den Akker

Ander (klein) fruit

Om toch een volledig gezond assortiment te kunnen aanbieden, zoeken we ook steeds naar verse en lekkere bessen. Telkens van een lokale teler vanuit de streek, zolang dit mogelijk is. Zodat we ook de herkomst weten, en het proces kennen.

Belgische druiven

Omdat wij Belgische streekproducten hoog in het vaandel dragen, brengen wij de klanten ook in contact met de exclusieve Belgische druiven vanuit Overijse. Deze zijn met uitsterven bedreigd door het arbeidsintensieve werk en de grote massa consumptie in het buitenland. Echter de Belgische rassen zoals Leopold III, Royale en Rebier zijn nergens anders te vinden. Het jongere cliënteel kent deze druiven niet meer, en dit willen wij hen bijleren.

Huisgemaakte confituur

Wij verkopen onze eigen huisgemaakte confituur op ambachtelijke wijze gemaakt. Dus van ons eigen vers fruit op het moment dat deze het lekkerst is. Niet de ingevroren variant uiteraard.

Den Akker